Zapestnica Kamen Rasti – Cvetlični Ahat

42,50 

Sporočilo zapestnice: “Kot vsaka cvetlica, ki zraste iz semena, se spremeni v popek in počasi razpira svoje cvetove, si prav Ti sedaj na tej poti rasti. Ta kamen je popoln za podporo, ki jo iščeš. Ko začenjamo spremembo, se lahko zgodi, da pričakujemo, celo zahtevamo od sebe preveč in še to naenkrat. Vse ima svoje naravne zakonosti, tok in čas, ki ga zahteva. Tako tvoja rast, tako tvoja sprememba. Tukaj si, zadihaj, delaš vse, kar lahko. Zahvali se, tu in tam pohvali. Tvoj cilj je bližje, kot si misliš.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. 

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Zapestnica je sestavljena iz poliranega Cvetličnega ahata, velikosti 10 mm. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko).

Kristali so izbrani popolnoma intuitivno in ker je vsak kamen zase že popolna umetnina, nobena zapestnica ne more biti podobna drugi in je Unikatna.

Slikano pod belo svetlobo (da lahko pokažemo podrobnosti kamna, ki se drugače ne bi videle), zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Cvetlični ahat je mehko roza ahat/kalcedon – nedavno odkritje z Madagaskarja. Ta kamen ima nežno in hranljivo energijo, ki spominja na polje cvetja. Krogi in pike predstavljajo semena, cvetni plumi pa cvet, ki nas opominja, da začnemo kot semena, nato cvetimo in rastemo. Cvetlični ahat nam pomaga, da si predstavljamo proces rasti, spoštujemo in cenimo vsak del procesa.

Cvetlični ahat nam pomaga doseči naš največji potencial in nas ščiti pred strahovi in dvomom vase.

Cvetlični ahat nas navdihuje, da manifestiramo in negujemo svoje sanje. Njegova energija vname strast do uresničevanja sanj in življenja v največji možni meri.

Cvetlični ahat ima žensko in materinsko prisotnost, ki je tolažilna in prizemljena, hkrati pa je njegov videz očarljiv in skoraj eteričen. Ta edinstven kamen je zaslužen za zagotavljanje idealnega okolja za ponovno vzpostavitev čustvenega ravnovesja, čustveno okrevanje in napredovanje v življenju z milino in zaupanjem.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.