Amulet Visoka Vibracija

30,00 

Opis: medeninast obesek, s kristali Malahita kovinskimi dodatki, velik 6 cm. Obeska ne izpostavljajte vodi!

MALAHIT

Blaži in nevtralizira škodljive učinke sevanja. Uravnava delovanje leve in desne polovice možganov. Učinkovit je pri otroških boleznih, spodbuja centre za samozdravljenje, uravnoveša in učinkuje pri samostojnosti in izražanju, nespečnosti in morah. Prinaša osebne in poslovne uspehe. Manjša apetit, zato se učinkovito uporablja pri dietah.Potek dogodkov usmeri v pozitivno smer.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Amulet je namenjen ohranjanju Visoke vibracije.

Ljudje smo vibracijska bitja in s svojo vibracijo pritegnemo v svoje življenje vse, kar si želimo. Če vibriramo nizko, pritegnemo v svoje življenje še več nizkih vibracij, pa naj bodo to okoliščine, ljudje ali izkušnje. Tako po drugi strani, ko vibriramo visoko, v svojih prsih čutimo veselje, radost, zadovoljstvo, srečo ipd. In z visoko vibracijo in na visoki vibraciji ustvarjamo svoje življenje takšno, kot si ga želimo. Takšno, kot ga vidi naš Višji jaz. Amulet je namenjen dvigu vibracije, da ostajamo na tej stopnji, da upamo pogledati preko izzivov in se veseliti dobrega izida. 

Sestavljajo ga kar 4 kristali Malahita ter zlate in srebrne zvezdice. Opis kristala Malahit zgoraj.

Postavimo se zase in se nehajmo prilagajati. Vibrirajmo tisto, kar smo – ljubezen, svetloba in čudovitost. Vsak izmed nas je čudovita duša, zato sem s tem amuletom želela nadgraditi našo osebno voljo in resnico. Višje, kot vibriramo, več lepšega nas v življenju pričaka .

Všeč?

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Amulet Visoka Vibracija”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja