Boemska chic zapestnica – Jagodni Kvarc

52,50 

Zapestnica ima osnovni obseg cca 18 cm, vendar je po obsegu prilagodljiva (ocenjujem, da do 19 cm, da je še udobna). Kristali so vgrajeni na železno ogrodje, ki objame zapestje, je zlate barve in priporočam, da se vodi ne izpostavlja dalj časa, da ne bo izgubilo barve. Kristali se prečistijo enkrat na mesec do dva, po tekočo vodo (če uporabljate svoje načine prečiščevanja kristalov, potem uporabite svojega). Zapestnica je lahkotna, po zapestju ne bi smela drseti, če si jo stisnete do želenega obsega, kristal je pritrjen kar se da trdno na podlago.

Išče osebo, ki želi ojačati Ljubezen do Sebe, občutke Miru in se zavedati Trenutka v katerem živimo. Tisto, ki želi ojačati občutek za sebe, se postaviti zase in poudariti smisel, ki je lasten le njej. Išče osebo, ki ji bo kos.

Premer ogrodja zapestnice je 6 cm. Dva mesečeva kamna ob straneh sta ploščato facetirana, premera 0,4 cm.  Kvarc na sredini je rahlo odseven, surov, naraven in nepoliran, velikosti 1,3 cm x 2 cm.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Jagodni kremen je neverjeten kamen, ki lahko v tvoje življenje prinese energijo univerzalne ljubezni in te lahko preseneti dejstvo,  da te vesolje obožuje. Ta občutek ljubezni bo ustvarilo občutek osebne pomembnosti, ki vam bo omogočila, da prenesete vse ovire v vašem vsakdanjem življenju. Ko začnete verjeti vase, takrat bodo vsi začeli verjeti v vas in vaše sposobnosti. Ta kamen vam pomaga na poti vračanja k Sebi in poudariti spodobnosti ter lastnosti. ki vas naredijo unikatne.

Z zagotavljanjem notranjega miru, vam bo ta kamen omogočil, da postanete duhovno osredotočeni in tako močni znotraj, da nič v fizičnem svetu ne more zmotiti vašega ritma. Jagodni Kremen bo prinesel z njim tudi energije prijateljstva in kmalu boste lahko kar veliko novih prijateljev z ljudmi, ki jih niste pričakovali. Kremenovi kamni prenašajo močne vibracije pozitivne energije in so odlični ojačevalni kamni. To pomeni, da pomagajo krepiti moč vibracij drugih kamnov in povečati moč naših lastnih elektromagnetnih polj.

Bel Mesečev kamen je »kamen novih začetkov«. Močno je povezan z luno in intuicijo. Kot luna, ta kamen odbija in nas spominja, da, kot se luna zbuja in pojema, tako je vse del iz ciklusa sprememb. Njegov najmočnejši učinek je, da umirja čustva. Zavestno in nezavedno spodbuja intuicijo in empatijo. Spodbuja lahko razumljiva sanjanja, še posebej v času polne lune. Tradicionalno se uporablja za izboljšanje psihičnih sposobnosti in za razvoj jasnovidnosti. Mesečev kamen pomirja čustveno nestabilnost in stres ter stabilizira čustva. Izboljšuje čustveno inteligenco. Položen na trebušno čakro, pritegne ven stara čustvena blebetanja, tako da jih je mogoče razumeti in nato raztopiti. Zagotavlja globoko čustveno zdravljenje in zdravi bolezni zgornjega prebavnega trakta, ki se nanašajo na čustveni stres.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.