Kristalni prstan Labradorit, Turmalin in Lapis Lazuli

35,00 

Kristalčki so velikosti 4 mm in so facetirani.  Prstan je raztegljiv oz. na eni strani odprt, kot je vidno na slikah in ga lahko nosite na kateremkoli prstu, tako da ne bo tiščal. Notranji premer prstana je 1,8 cm.  Ne izpostavljajte vodi, ampak raje uporabljajte na suhem. Prstan lahko očistite na kristalu Kamene strele ali z dimom svetega lesa ali s katerikolim drugim načinom čiščenja kristalov, ki ga poznate, nekje na mesec ali dva.

Slikano pod belo svetlobo, lahko pride do rahlega odstopanja v odtenku.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Lapis Lazuli je eden najbolj iskanih kamnov v zgodovini. Njegova globoka, nebesna modra ostaja simbol kraljevine in časti, bogov in moči, duha in vizije. Je univerzalni simbol modrosti in resnice.

Lapis Lazuli je močan kristal za aktiviranje višjega uma in krepitev intelektualnih sposobnosti. Spodbuja željo po znanju, resnici in razumevanju ter pomaga procesu učenja. Odličen je za izboljšanje spomina. Kamen resnice, Lapis spodbuja poštenost duha in v govorjeni in pisni besedi. Nosite ga za vse oblike globoke komunikacije. Je tudi kamen prijateljstva in v odnose vnaša harmonijo. 

Turmalin je zelo močan srčni kamen, ki pomaga umiriti in pomiriti tvoja čustva. Pomaga pri dostopu in odklepanju najglobljih delov srca, očisti in pozdravi vse čustvene rane. “Lubenica” Turmalin je popoln kamen za boj proti tesnobi in depresiji. Ta kamen ponuja pot do svetlobe in ljubezni ter pomaga ljudem ohraniti tiste občutke, da so bolj drzni, z več dnevne energije, samo-ljubezni in zaupanja.

Mavrični labradorit je zelo mističen in zaščitni kamen, ki prinaša luč. Vzbuja zavest in povezuje z univerzalno energijo. Odbija neželene energije iz avre in preprečuje uhajanje energije. Predstavlja oviro prelivanju negativnih energij med zdravljenjem. Usklajuje fizično in eterično telo ter omogoča dostop k duhovnim namenom. Odpira zavest in utemeljuje duhovne energije v fizično telo. Spodbuja intuicijo in psihična darila, vključno umetnost »pravega trenutka«, prinaša na površje sporočila iz podzavesti in olajša njihovo razumevanje.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.