Zapestnica Cvet Harmonije

20,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Njen namen je  pomagati na poti sprememb, vnosu harmonije, pri »cvetenju« ter napredovanju na poti do sprejemanja Sebe. Z vero vase, pogumom in pozitivnim pogledom si lahko uresničimo resnično vse. 

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Hrizantemski kamen je premera 8mm, srčki iz Hematita pa premera 4mm. Vmesnikov v tej zapestnici ni, samo naravni kamni. Nanizana tokrat na dvojni niti. V zapestnici so intuitivno izbrani kamni – njihove barve in zaporedje. Nobena izmed zapestnic ni podobna drugi. Unikatne. 

Hrizantemski kamen je zlato, rjave, bele, sive, prelivajoče se barve, z lisami, vzorci in cvetovi. Kamni se med seboj razlikujejo.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Hrizantemski kamen, ali “cvetlični kamen”, je čudovito in nepričakovano darilo od Matere zemlje, simbola optimizma in radosti, ki je poimenovana po skoraj popolni predstavitvi te veselega cvetja. Hrizantemski kamen je poznan po integraciji sprememb in harmonije ter posodablja znanje o tem, kako ti dve skupaj pomagata pri »cvetenju« in napredovanju na poti do popolnega Jaz-a. Izboljšuje negativne misli in krepi svoj značaj, hkrati pa izboljšuje združljivost z drugimi in obnovo odnosov. 

Kitajci ga so stoletja imenovali “kamen bogastva in časti”. Hrizantemski kamen je uradni simbol kitajske cesarske družine. Nekateri viri trdijo, da je bil prvotno na Japonskem, medtem ko drugi pravijo, da je bil prvič odkrit na Kitajskem. Kljub temu se nahaja v obeh državah, pa tudi v Kanadi in ZDA. Za tiste, ki čutijo, da so zamudili svoj klic ali niso prepričani o tem, kaj bi lahko bila njihova darila, ta kamen navdihuje in oživlja. Lahko prinese spodbudo, da naredimo nekaj, kar smo si vedno želeli storiti in privlači nepričakovane priložnosti iz vesolja, ki bi lahko pomagale pri uresničevanju naših sanj. Uporabite krizantemski kamen za nemoten pretok energije v zdravilnih delih, da očistite auro in odprete meridiane fizičnega telesa od bazne čakre do krone. To je odličen podporni kamen za akupunkturo in vaje, kot so tai chi ali chi gung.

Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.
Pravijo, da je hematit koristen za pravne situacije.
Hematit podpira plašne ženske, krepi samozavest in spodbuja preživetje, povečuje moč volje in zanesljivost ter daje zaupanje.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.