Zapestnica Boginja Gaia

20,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,6 cm. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.  Gaia je boginja Zemlje, mati vesoljstva. Upodobljena je z rogom izobilja, sadeži in otroki. Zaradi neskončne ljubezne bomo morda pozabili priznati vse dobrote, ki jih ponuja. Ponovno se povežimo in se spomnimo ljubeče prisotnosti Gaja okrog nas. Če smo v vsakem trenutku hvaležni, se z njo lažje in bolj iskreno povezujemo.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vsi kristali so polirani, Žad je premera 8 mm in Krizokola je premera 7-7,5mm. Labradorit pa 6 mm, kovinski vmesniki ne vsebujejo niklja sli svinca.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Krizokola ohranja mir. Pomaga pri meditaciji in komunikaciji. Če ga postavimo, tam kjer smo doma, bo črpal vse vrste negativnih energij. Pomaga nam lahko sprejemati vse situacije, ki se nenehno spreminjajo, z vedrino, tako da prikliče veliko notranjo moč. Koristi pri odnosih, ki so postali majavi, stabilizira in zdravi tako dom kot osebne vplive drug na drugega. Ta kamen pomirja, čisti in ponovno da moč vsem čakram in jih usklajuje z božanskim. Iz trebušne čakre črpa negativna čustva, kot so krivda, in obrne uničujočo čustveno programiranje. Srčno čakro zdravi bolečine in povečuje sposobnost za ljubezen. Grleni čakri izboljšuje komunikacijo ter pomaga zaznati, kdaj molčati. 
Krizokola spodbuja samozavedanje in notranje ravnovesje, daje samozavest in občutljivost. Povečuje osebno moč in navdih ustvarjalnosti. Premaguje fobije, črpa negativnost in daje motivacijo tistim, ki je nimajo. Zmanjša duševne napetosti in nam pomaga ohraniti trezno glavo. Spodbuja resnične zgodbe in nepristranskosti. Blaži krivdo in prinaša veselje.

Žad je simbol čistosti in vedrine. V miru zbira pomembne modrosti. Povezan je s srčno čakro in povečuje ljubezen in vzgojo. Je zaščitni kamen, ki varuje uporabnika pred poškodbami in prinaša harmonijo. Govorijo, da pritegne veliko sreče in prijateljstva. Ta kamen stabilizira osebnost in združuje um s telesom. Spodbuja samozadostnost. Osvobaja negativne misli in pomirja duha. Spodbuja ideje in naloge, ki se nam zdijo, z njegovo pomočjo, manj zapletene, tako da jih lahko izvršimo brez odlašanja. Pomaga osvoboditi čustva, zlasti razdražljivost.
Žad nas spodbuja, da postanemo to, kar smo v resnici. Pomaga nam pri priznavanju samega sebe, kot duhovno bitje na človeški poti, ter prebuja skrita znanja.

Mavrični labradorit je zelo mističen in zaščitni kamen, ki prinaša luč. Vzbuja zavest in povezuje z univerzalno energijo. Odbija neželene energije iz avre in preprečuje uhajanje energije. Predstavlja oviro prelivanju negativnih energij med zdravljenjem. Usklajuje fizično in eterično telo ter omogoča dostop k duhovnim namenom. Odpira zavest in utemeljuje duhovne energije v fizično telo. Spodbuja intuicijo in psihična darila, vključno umetnost »pravega trenutka«, prinaša na površje sporočila iz podzavesti in olajša njihovo razumevanje.
Labradorit prežene strahove, negotovosti in psihične ostanke iz preteklih razočaranj, vključno s tistimi izkušnjami iz preteklih življenj. Krepi vero v sebe in zaupanje v vesolje. Odstrani načrte drugih ljudi, vključno miselne oblike, ki so priključene v avro.
Pomirja preveč aktivno energijo uma in domišljije, ki prinaša navzgor nove ideje. Analiza in razumevanje sta uravnovešena z notranjim pogledom. Labradorit prinaša opazovanje in pogled v lastno notranjost. Strnjuje razumske misli z intuitivno modrostjo. Je odličen preganjalec iluzij. Gre do korenin zadeve in prikazuje resnični namen za misli in dejanja. Ta kamen prinaša navzgor potlačene spomine iz preteklosti.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.