Pi kamen – Avstralski Mokait Jaspis

23,00 

Pi kamen me je navdušil, ko sem ga prejela pri Iniciacijah Munay-ki. Teh devet obredov iniciacije (Munaj Ki) so energijski prenosi, dani kot šamanske iniciacije za zaščito, zdravljenje in povezavo z zemljo, predniki, gorami, zvezdami, starodavnimi rodovi varuhov zemlje in čas, ki prihaja. Ko nosite svoj pi-kamen na srčni čakri (v času, v katerem prejemate obrede, in kadar koli po tem), gradite svojo osebno medicino, moč in modrost.

Pi-kamen predstavlja našo moč in sposobnost biti most med manifestnim in nemanifestnim svetom; je ključ do hiperdimenzionalne matrice. Pi-kamni so okrogle oblike, z luknjo na sredini. Pi kamni segajo v čas Inkov in so simbol naših svetlobnih teles in energetskega vesolja. Uporabljali so jih Inki pri šamanskih iniciacijah Munay-ki. Njihova geometrijska oblika se imenuje Torus in simbolizirajo krožno pot, ki ji sonce sledi na nebu. Luknja na sredini predstavlja načelo absolutne enosti. Simbolizira večno enotnost vseh stvari – krog življenja, smrti in ponovnega rojstva. V mnogih starodavnih kulturah so pi kamne uporabljali kot zvezdna vrata in energijske ključe. So močno orodje pri učenju in zdravljenju.  

Kamen je premera 30 mm, je poliran in celovit. Vrvica je dodana (črna, siva bež, temno modra – intuitivno izbrana –  1 dolžina). Pi kamen bo intuitivno izbran ob naročilu. Na voljo le tile na sliki.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Uporabite Mokait Jaspis, da se povežete z elementarnimi zemeljskimi močmi za povečanje samozavesti, lastne vrednosti in za uresničitev celotnega potenciala. Pritisnite kamen na želodec, da aktivirate čakro sončnega pleksusa, sedež volje in osebne moči.

Mokait je avstralski Jaspis drzne, zemeljske lepote z ognjeno fuzijo rdečih in rumenih energij. Nosi poživljajočo frekvenco moči in vitalnosti ter povečuje življenjsko silo v fizičnem telesu. Je kamen Aboriginov –  Mati Zemlja kamen in je vedno bolj priljubljen po vsem svetu, zaradi svoje zdravilne sposobnosti. Omogoča uporabo teh pozitivnih energij za povečanje volje in osredotočanje osebne moči. Mokait spodbuja večnega duha, ki je pripravljen sprejeti spremembe in iskati nove izkušnje, ter prebudi naravne nagone, ko pozna pravo smer.

Mokait Jaspis je negovalni kamen, ki vam lahko da tisto, kar potrebujete. To je ozemljitveni kamen, ki vas ohranja močne in stabilne. To je zaščitni kamen, ki vas bo zaščitil pred negativnimi energijami. Povečuje vašo ustvarjalnost in spodbudi pretok popolnoma novih idej. Mookait je močan zdravilni kamen, ki vam daje občutek stabilnosti in vam pomaga pri odločanju. Podpiral vas bo pri prehajanju težkih časov, saj prinaša občutke miru in udobja v Življenju.  Poveča primarni občutek Celostnosti. Pomaga pri iskanju široke slike v življenju in izboljšuje samopodobo. Kar je pomembno – jača povezavo z našo Dušo. Njegovo najpomembnejše sporočilo je:

V preteklosti ni smiselno živeti, ker je zaključena. Pomembna je sedanjost, saj ta ustvarja prihodnost.

V tradicionalnem domačem jeziku Zahodne Avstralije beseda mooka pomeni „tekoča voda“ in se nanaša tudi na številne izvire, ki segajo v območje Mooka. napolnjuje z občutki upanja, veselja in navdušenja. 

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.