Verižica Vibracija Ljubezni – Kanadski Žad

47,50 

Verižica je iz 925 srebra, na obesek je vdelan zelene Kanadski žad – krogla s premerom 16 mm, nad njim pa nežna zvezdica s cirkončki in Swarovski zelenim kristalom na sredini. Lepo se prilega na vrat. Dolžina celotne zaprte verižice do konice obeska Žada je 25 cm. Na voljo je 5 različnih kristalov Kanadskega Žada, ki se med seboj razlikujejo po kakšnem odtenku, pikah in žilah kamna ter svetlosti. Ob nakupu bodo izbrane po intuiciji, prejmete pa jih v darilni škatlici.

Vse pravice pridržane!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Žad pomeni močno silo čustvenega celjenja na več ravneh. Njegova vibracija je blažilna in skrbna, zato je še posebej dobra za obravnavanje čustvenih vprašanj, kot je pomanjkanje samozavesti ali samospoštovanja. Žad rešuje negativnost iz avre in okolja, zato ima veliko ljudi talisman ali kipec iz žada na mizi ali na delovnem mestu. Če trpite čustveno stisko zaradi težav z ljubeznijo, naj gre za ljubezen ali za drugo ali za ljubezen do samih sebe, lahko Žad prinese ravnovesje in mir.

Žad je znan tudi kot kamen iz sanj in vam lahko pomaga razumeti simboliko in sporočila iz sanj. Prinaša srečo v ljubezni in na drugih področjih vašega življenja. Podpira novo ljubezen in povečuje zaupanje v razmerja. Pomaga vam odpreti srce, da se boste zavedali vseh globokih težav, ki bi vas lahko ovirale pri iskanju ljubezni. Prav tako nam pomaga odkriti vse tisto, česar si ne želimo priznati, je pa skrajni čas, da se s tem soočimo.  Biti iskreni s seboj in z drugimi, je edini način, da se doseže zadovoljiv in smiselni odnosi in Žad lahko pomaga, da to storite tako, da podpirajo vašo življenjsko silo in energijo.

Žad je simbol čistosti in vedrine. V miru zbira pomembne modrosti. Povezan je s srčno čakro in povečuje ljubezen in vzgojo. Je zaščitni kamen, ki varuje uporabnika pred poškodbami in prinaša harmonijo. Govorijo, da pritegne veliko sreče in prijateljstva. Ta kamen stabilizira osebnost in združuje um s telesom. Spodbuja samozadostnost. Osvobaja negativne misli in pomirja duha.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.