Akcija

Komplet Naravni obesek (5 kamnov)

75,00  50,00 

V kompletu so Sodalit, Žad, Pokrajinski Jaspis, Ametist in Rodonit.  Premer posamezne kristalne krogle je 2,5cm in je zelo prijetna za nošnjo. Črna usnjena vrvica se lahko priloži. Prav tako si lahko sami prilagodite dolžino, torej kam bo kamen pade na telesu, s pomočjo vozla, ki ga sami naredite. Cena posamezne krogle je 15,00 €, ker pa se prodajajo v kompletu, je cena iz 75 € znižana na SAMO 50,00€Kamne mesečno oprati pod hladno vodo, da se revitalizirajo.

Vse pravice pridržane!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Komplet 5-ih naravnih kamnov, ki so namenjeni, da se nosijo kot obesek na daljši usnjeni vrvici in vas tako spremljajo čez dan. ❤️ Lahko se nosijo tudi v žepu ali kot ročni kamen. Komplet prejmete v mošnjičku iz brokata. Primerno tudi za darilo. 

Ametist je zelo močen in zaščitni kamen z visoko duhovno vibracijo. Varuje nas pred psihičnim napadom. Energije spreminja v ljubezen. Blokira zemeljske strese in pomirja negativne energije okolja. Povečuje višja stanja zavesti in meditacije. Ta kamen ima močne zdravilne moči in čisti ter krepi duhovno zavest. Ametist je eden izmed najbolj duhovnih kamnov. Spodbuja ljubezen do božanskega, spodbuja nesebičnost in duhovno modrost. Odpira intuicijo in izboljšuje jasnovidne darove. Je odličen kamen za meditacijo. Položen na tretje oko, jo še bolj spodbudi.

Rodonit dela ravnotežje na čustvenem področju. Neguje ljubezen in spodbuja bratstvo človeštva. Ta kamen spodbuja, čisti ter aktivira srčno čakro. Dela ravnovesje med jin in jang ter pomaga pri doseganju enega največjega potenciala.
Zdravi čustveni šok in paniko, daje podporno energijo za dušo med postopkom. Zelo je koristen v primerih čustvenega samouničenja, neodločnosti in zlorab. Ta kamen ima močne resonance z odpuščanjem in pomaga pri spravi po dolgotrajni bolečini in zlorabi. Uporablja se lahko pri zdravljenju reševanja izdajstva in opustitve v prejšnjem življenju. S svojo sposobnostjo za spodbujanje nesebične ljubezni do sebe in odpuščanje, nam pomaga v primerih, ko krivimo partnerja zato, kar je resnično znotraj nas.

Žad je simbol čistosti in vedrine. V miru zbira pomembne modrosti. Povezan je s srčno čakro in povečuje ljubezen in vzgojo. Je zaščitni kamen, ki varuje uporabnika pred poškodbami in prinaša harmonijo. Govorijo, da pritegne veliko sreče in prijateljstva. Ta kamen stabilizira osebnost in združuje um s telesom. Spodbuja samozadostnost. Osvobaja negativne misli in pomirja duha. Spodbuja ideje in naloge, ki se nam zdijo, z njegovo pomočjo, manj zapletene, tako da jih lahko izvršimo brez odlašanja. Pomaga osvoboditi čustva, zlasti razdražljivost.
Žad nas spodbuja, da postanemo to, kar smo v resnici. Pomaga nam pri priznavanju samega sebe, kot duhovno bitje na človeški poti, ter prebuja skrita znanja.

Sodalit združuje logiko z intuicijo in odpira duhovno dojemanje. Dojemanje informacij, ki so bile sporočene iz višjega uma navzdol na fizično raven. Ta kamen stimulira epifizo, tretje oko in poglablja meditacijo. Ko s sodalitom izboljšamo meditacijo, se lahko um uporablja za razumevanje okoliščin, v katerih se znajdemo. Ta kamen postopoma vliva energijo za resnico in poziva k idealizmu, ki omogoča, da ostanemo zvesti samemu sebi in se dvigujemo za svoja prepričanja.

Pokrajinski jaspis se imenuje kalahari jaspis po puščavi Kalahari, kjer so najdišča. Je značilne peščene barve. To je odličen kristal za vse ustvarjalce, saj povečuje ustvarjalnost. Daje moč pri dolgotrajnih obremenitvah. Pri stvareh, ki ne uspejo, pa pomaga začeti od začetka. Prinaša tolažbo in zmanjšuje strah. Odvaja strupe iz telesa in krepi imunski sistem. Pomaga tudi pri kožnih bolezni in bolezni ledvic. Zmanjšuje tudi različne oblike sevanja.
(vir čarobni dih)