Pi kamen – Opalit

23,00 

Pi kamen me je navdušil, ko sem ga prejela pri Iniciacijah Munay-ki. Teh devet obredov iniciacije (Munaj Ki) so energijski prenosi, dani kot šamanske iniciacije za zaščito, zdravljenje in povezavo z zemljo, predniki, gorami, zvezdami, starodavnimi rodovi varuhov zemlje in čas, ki prihaja. Ko nosite svoj pi-kamen na srčni čakri (v času, v katerem prejemate obrede, in kadar koli po tem), gradite svojo osebno medicino, moč in modrost.

Pi-kamen predstavlja našo moč in sposobnost biti most med manifestnim in nemanifestnim svetom; je ključ do hiperdimenzionalne matrice. Pi-kamni so okrogle oblike, z luknjo na sredini. Pi kamni segajo v čas Inkov in so simbol naših svetlobnih teles in energetskega vesolja. Uporabljali so jih Inki pri šamanskih iniciacijah Munay-ki. Njihova geometrijska oblika se imenuje Torus in simbolizirajo krožno pot, ki ji sonce sledi na nebu. Luknja na sredini predstavlja načelo absolutne enosti. Simbolizira večno enotnost vseh stvari – krog življenja, smrti in ponovnega rojstva. V mnogih starodavnih kulturah so pi kamne uporabljali kot zvezdna vrata in energijske ključe. So močno orodje pri učenju in zdravljenju.  

Kamen je premera 30 mm, je poliran in celovit. Vrvica je dodana (črna, siva bež, temno modra – intuitivno izbrana –  1 dolžina).  Na voljo le ta na sliki.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Opalit je čudovit, nebesno moder kamen, ki simbolizira jasno razmišljanje, nove začetke in otroško veselje.  Za razliko od mnogih drugih kristalov je Opalit umetni kamen, ustvarjen iz stekla. Kot tak ima za duhovne namene precej drugačen pomen v primerjavi z drugimi naravnimi kamni, ki prihajajo z Zemlje. Duhovni pomeni Opalita so hitro povečanje razpoloženja, sposobnost, da se namrščenost spremeni v nasmeh in svetlobo jasnega modrega neba.

Je nežen in miren. Opalit je zelo koristen pri meditaciji, saj bo oddajal zelo pomirjujočo in pomirjujočo energijo. To je čudovit kamen za zdravljenje vaših čustev. Jasno bo, kakšne težave imate v srcu. In to bo ustvarilo občutek miru v vašem življenju. Opalit vam bo pomagal rešiti tudi vaše bolečine iz starih ran, tako da boste izpustili boleče spomine. Nadomestili ga bodo sočutje, prijaznost in nežnost. Opalit je trgovsko ime za sintetično opalescentno steklo in različne opalne in mesečeve simulante.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.