Akcija

Boemski chic zapestnici Andski opal in Calamine Jaspis

85,00  63,50 

Zapestnica ima osnovni obseg cca 18 cm, vendar je po obsegu prilagodljiva (ocenjujem, da do 19 cm, da je še udobna). Kristali so vgrajeni na železno ogrodje, ki objame zapestje, je zlate barve in priporočam, da se vodi ne izpostavlja dalj časa, da ne bo izgubilo barve. Kristali se prečistijo enkrat na mesec do dva, po tekočo vodo (če uporabljate svoje načine prečiščevanja kristalov, potem uporabite svojega). Zapestnica je lahkotna, po zapestju ne bi smela drseti, če si jo stisnete do želenega obsega, kristal je pritrjen kar se da trdno na podlago.

Priporočam osebi, ki se želi notranje, tudi zunanje – PREOBRAZBE. Z delom pridejo rezultati, prinese jih tudi pogum. Umik od nezdravih vzorcev, situacij in manipulacij, je pri tem ključen. Naj vas Kalamine in Opal zapeljeta, usmerjata in sidrata. Ste pripravljeni?

Premer ogrodja zapestnice je 6 cm, celotna dolžina kristalov je 3,5. Kamni so nepolirani, surovi in naravni.

Prodajata se v kompletu, saj se odlično dopolnjujeta in nakup posamezne ni mogoč.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Opal je bil poznan kot zelo misteriozen kamen, najverjetneje zaradi njegove sposobnosti narediti posameznika »nevidnega v okoliščinah, kjer posameznik ne želi biti opažen«. (melodija – Ljubezen je v Zemlji). Je dober kamen za tiste, ki čutijo, da potrebujejo zbledeti v ozadju.

Andski opal pomaga odpreti posameznikovo srčno središče, da se preseže stres, ki je povezan z emocijami in občutki, dovoljujoč posamezniku, da postane osrediščen in miren in prizemlji te energije. Pomaga pri meditativnem stanju zavesti.

Opal je ravno tako poznan za prebujanje psihičnih sposobnosti in prebujanje vizij. Ravno tako odpre posameznika, da spozna pomembnost izražene kreativnosti. Pomaga pri sproščanju negativnih lastnosti, energijskih blokad in spodbuja uresničevanje višjih sil. (vir To je to)

Kalaminski jaspis s svojimi lastnostmi prinaša srečo tistemu, ki ga uporablja. Pravijo, da je kamen zaščite, saj nas drži na visoki vibraciji in tako tudi negativne oz. težke situacije v našem življenju, vidimo v drugačni luči – predvsem v široki sliki. Pokaže še drugo stran dogajanja. Zagotavlja tok sreče.  Idealen je pri t.i. “iskanju sreče”. Torej, ko se odločimo najti globje pomene življenja in predvsem želimo slediti sebi, najti poslanstvo in prisluhniti svoji duši. 

Daje vso znanje, da se bolj naslonimo nase, kot na druge, da postanemo bolj samostojni, tudi samosvoji. Je izjemen kamen, ki v nas prebuja občutek samozavestni in samozadostnosti. Prej bomo slišali sebe, kot okolico. Zaradi svoje barve tudi ugodno vpliva na grleno čakro, ki je odgovorna za našo komunikacijo, predvsem za izražanje Resnice, ki je samo naša. Ne moremo živeti iskrenega življenja, če najprej resnico odrekamo sebi. Tako je tudi ne znamo živeti, niti deliti. Z dobro odprto grleno čakro, se tole lahko hitro spremeni. Z dobro komunikacijo pa tudi gradimo ali ohranjano dobre odnose.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.