Kristalna palica Podpora Življenja

23,50 

Preprosto postavite izbrano kristalno palico v posodo za pitje (3dl kozarec ali manjši vrč) po vašem izboru, nalijte vodo in pustite stati 30 min. Dolžina palice je 15 cm. Epruveta je steklena, tako da je potrebna previdnost pri uporabi.

Nekateri ljudje priporočajo puščanje tega pripravka na soncu – to je popolnoma v redu, vendar je potrebno vedeti, da lahko sonce razbarva nekatere temno obarvane kamne, kot so ametist.

 

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Vodo je zelo mogoče programirati z vibracijsko frekvenco kristalov. Jedro kristalov se upošteva kot homeopatsko sredstvo. Z namestitvijo kristalov v pitni vodi, so ti sposobni preoblikovati v vodo in jo napolniti z negativnimi ioni. Voda je prav tako napolnjena z  vibracijami energetskih lastnosti kristalov, ki vplivajo na energijsko telo na skoraj enak način kot delujejo  kamni sami. So odličen način, da vključimo kristalno energijo v svoje življenje in to kjerkoli le s kozarcem vode!

Voda pomaga pri uravnavanju telesne teže, krepi imunski sistem, upočasnjuje staranje, vpliva na vse procese v telesu in izjemno izboljša kakovost življenja.

Palice so izdelane z namenom in bodo aktivirane ter personalizirane za posameznika. Namen palice bo informiran ob nakupu.

Palico sestavljajo precizno izbrani kristali, vsaka palica je izdelana intuitivno in s srčnim namenom. Kristali so očiščeni vseh negativnih energij, informirani za najboljši namen zdravljenja in revitalizacije telesa in lahko jih začnete uporabljati takoj.

Informirani nameni palic so: Zdravje in dobro počutje, Ljubezenski razcvet, Obilje vseh vrst, Podpora Življenja in Finančni doprinos.

Kakšna čustva, spomin, zavest in namen ima voda, pa že dolga leta raziskuje Dr. Masaru Emoto

Uporabljeni kristali v tej palici:

SODALIT:

Sodalit združuje logiko z intuicijo in odpira duhovno dojemanje. Dojemanje informacij, ki so bile sporočene iz višjega uma navzdol na fizično raven. Ta kamen stimulira epifizo, tretje oko in poglablja meditacijo. Ko s sodalitom izboljšamo meditacijo, se lahko um uporablja za razumevanje okoliščin, v katerih se znajdemo. Ta kamen postopoma vliva energijo za resnico in poziva k idealizmu, ki omogoča, da ostanemo zvesti samemu sebi in se dvigujemo za svoja prepričanja.

GARNET:

Garnet potencira nosilčev notranji element ognja, čisti čakre energijskih blokad in jih transformira. Blagodejno deluje na srce in povezuje z drugimi, bolj razvitimi svetovi. Garnet bo vedno varoval nosilca pred učinki negativnega in manipulativnega podrejanja drugih ljudi in vselej odpiral pot v nove začetke. (vir)

MESEČEV KAMEN:

Mesečev kamen je »kamen novih začetkov«. Močno je povezan z luno in intuicijo. Kot luna, ta kamen odbija in nas spominja, da, kot se luna zbuja in pojema, tako je vse del iz ciklusa sprememb. Njegov najmočnejši učinek je, da umirja čustva.
Zavestno in nezavedno spodbuja intuicijo in empatijo. Spodbuja lahko razumljiva sanjanja, še posebej v času polne lune.

TURKIZ:

Tirkiz je najbolj učinkovit zdravilec. Zagotavlja tolažbo duha in dobro telesno počutje. Turkiz je čistilni kamen. Odpravlja negativne energije in počisti elektromagnetni smog. Zagotavlja zaščito pred onesnaževanjem v okolju. Dela ravnovesje in usklajuje vse čakre s subtilnih teles in uglasi fizično raven do duhovne. Ta kamen je sočuten in dela ravnotežje. Podpira samouresničevanja, pomaga kreativno rešiti probleme in pomirja tremo, ko govorimo v javnosti.

Opis vzet iz Trstenjak – Energija kristalov

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Kristalna palica Podpora Življenja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja