Zapestnica Moksha Življenja

21,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Moksha v Sanskritu pomeni Osvoboditev od trnkov, ki nas držijo prikovane s preteklostjo. Svoboda je vedno posledica, nikoli vzrok. Osvoboditi se vsega, kar nam ne koristi – naj bodo to ljudje, služba, okolica. Dajmo priložnost Novemu.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Čaroit je premera 8mm, Hovlit pa 6mm. Vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca, kamni so polirani gladko.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Čaroit je kamen preobrazbe. Premaguje strah. Spodbuja notranjo vizijo in duhovni vpogled. Pomaga pri spopadanju z velikimi spremembami na duhovni ravni. Omogoča združitev srčne in kronske čakre, čisti avro in stimulira brezpogojno ljubezen. Spodbuja vibracijske spremembe in nas povezuje do višjih realnosti. Zagotavlja globoko fizično in čustveno zdravljenje. Pomaga nam sprejeti sedanji trenutek kot popoln.
Osvobaja globoke strahove in je še posebej koristen pri premagovanju upora ali razjasnjevanju stvari. Da pogon, vitalnost, spontanost in je sposoben zmanjšati stres in skrbi. Lahko se uporablja za premagovanje nasilja in nadlegovanja. V ravnotežju drži kronsko čakro ter pomaga pri premagovanju občutka odtujenosti ali razočaranja.
Spodbuja dojemljivost opazovanja in analize, da se lahko hitreje odločamo. Pomaga vsakomur, ki ga preko misli in programov upravljajo drugi ljudje. 

Vibracije tega kamna vam bodo pomagale, da ostanete pošteni do sebe in da se boste držali svoje osebne resnice.

Energije tega kamna bodo okrepile vaše pozitivne značilnosti. Vaše prednosti bodo vaša gonilna sila, vaše slabosti pa bodo navdih za boljše! Dala vam bo dar modrosti in razsvetljenja. Pomaga pri povezovanju z višjimi področji in odstranjevanju tančic, ki blokirajo resnice v vašem življenju. Hovlit je odlično orodje med meditacijo, saj vam lahko pomaga osredotočiti svoj um. Lahko spodbuja spokojnost uma in odpravi kakršnokoli motečo misel. Lahko vam pomaga obdelati svoja čustva, da vam lahko dajo mir, srečo in zadovoljstvo v vseh pogledih v vašem življenju. Hovlit je čudežni kamen, ki lahko učinkovito pomiri vašo vznemirjenost ali prikrito stanje duha. Lahko odstrani ali omehča jezo, agresivnost in vaše nerazumne stvari. To, kar želite, boste lahko izrazili bolj svobodno in učinkoviteje.
Ta kamen oblikuje ambicije, tako duhovne kot materialne ter pomaga pri doseganju teh ciljev.
Uči nas potrpežljivosti in nam pomaga odpraviti bes in tudi nenadzorovano jezo. Če ga nosimo v žepu oblačila, prevzame na sebe našo jezo in vseh ostalih, ki so usmerjeni proti nam. Prav tako pomaga premagati nagnjenost k kritičnosti in sebičnosti ter krepi pozitivne značajske lastnosti.
Hovlit umirja um in je odličen za spanje ali meditacijo. Omogoča potek mirne in utemeljene komunikacije. Krepi spomin in spodbuja željo po znanju.
Hovlit lahko miri burna čustva, še posebej tista, ki imajo vzroke v prejšnjih življenjih. Osvobaja vezi, ki povezujejo stara čustva s sprožilci sedanjega življenja.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Moksha Življenja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja