Zapestnica Božanske in ljubeče Energije

48,50 

So dnevi, ko se vsak od nas lahko vpraša – kaj sedaj, kako naprej? Takrat lahko poslušamo vse ostale, nase pa pozabljamo. Čeprav resnici na ljubo, vse odgovore, ki so toliko pomembni za nas, nosimo prav v sebi. Le zaupamo si ne do te mere, da bi se upoštevali. Ko sem vprašala, zakaj je nastala, kaj je njen namen (?), je odgovor, ki je priletel bil izjemno jasen – “pomiritev čustev, uma, in namen povezovanja v celoto.” In ta kombinacija kamnov je izjemno točna, glede na njen višji namen. Je lahkotna, zame zelo vilinska, in s tem sončnim Jantarjem iz Baltika – prav čarobna.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,3 cm, notranji obseg meri nekoliko manj, po želji se obseg lahko prilagodi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. 

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Vsi kamni na zapestnici so facetirani, razen Tulita, ki je poliran. Torej so še bolj odsevni in svetloba se od njih odbija zelo lepo.  Baltski Jantar je izjemen, oddaja sončno energijo, energijo Upanja in zelo prizemljuje. Velikosti je nekje 11mm, je nepravilne oglate oblike, je pa lahkoten in poliran. Tulit je velikosti 7 mm in Roževec je velkosti 6 x 2mm.  Vsaka zapestnica je Unikatna, ne more se ponoviti zaradi unikatne oblike, energije in odtenkov kamnov. Slikano pod belo svetlobo, da se lepo vidijo podrobnosti same zapestnice in kamnov.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Tulit je kamen, ki izžareva ljubezen, sočutje, srečo, veselje in vedrino. Subtilna, a mehka energija začne prežemati vašo avro in odmeva neposredno s srcem. Ti rožnati žarki so tukaj, da vam pomagajo, ko se odpravite na potovanje v globine svoje duše. Tulit v ospredje potisne staro čustveno bolečino in vas poziva, da se enkrat za vselej soočite s temi negativnimi izkušnjami. Ta teža se je morda nosila predolgo in je bila zavestno zavrnjena. Tulit bo končal ta način razmišljanja in vam zagotovil neskončne količine zdravilnih vibracij. S soočenjem in odstranjevanjem teh ” notranjih demonov ” iz svojega srca bo človek postal močnejši in omogočil, da bo sijal v svoji najčistejši obliki.

Lepa rožnata barva kremena, s svojo nežno rožnato esenco, je kamen srca, kristal brezpogojne ljubezni. Nosi mehko žensko energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravljenja, prehrane in udobja. Ugodno vpliva neposredno na srčno čakro, raztaplja čustvene rane, strahove in zamere ter kroži božansko ljubečo energijo po celotni avri. Prebudi srce k svoji prirojeni ljubezni, daje globok občutek osebne izpolnitve in zadovoljstva, ki omogoča sposobnost, da resnično daje in prejema ljubezen od drugih. 

Še vedno je pomemben talisman odnosov. Je zelo učinkovit pri privabljanju nove ljubezni, romantike in intimnosti ali pri razvijanju tesnejše vezi z družino ali prijatelji. Podpira povezavo znotraj skupin in skupnosti ter nosi visoko duhovno vibracijo na Zemljo, skozi vesolje in božansko.  Kot vse sorte kremena je tudi rožni kremen univerzalni zdravilni kamen in je vsestranski v svojih fizičnih in metafizičnih uporabah. Njegova vibracija je negovalna, nežna, tolažilna in pomirjujoča. Energija rožnega kremena vibrira v skladu z energijami srčne čakre in spodbuja občutke in izraze topline, sreče, sočutja, razumevanja, spoštovanja in čustvenega zdravja.

Rožni kremen vas lahko tudi spodbudi, da imate radi sebe. Veliko bolj boste odprti za dajanje in sprejemanje ljubezni od drugih, ko boste obvladali spretnost resničnega sprejemanja in ljubezni do sebe. Ljubezen je za človeško srečo tako pomembna, da bi moral ta kristal najti mesto v vsakem domu.

Jantar je drevesna smola, ki se je strdila in je postala fosilizirana. Ima močno povezavo z zemljo in je ozemljitveni kamen pri višjih energijah. Je močen zdravilec ter čistilno sredstvo, ki vleče bolezen iz telesa in spodbuja revitalizacijo tkiv. Prav tako čisti okolje in čakre. Vsrka negativne energije in jih spreminja v pozitivne sile, ki spodbujajo telo, da se zaceli. Jantar je močen zaščitnik, ki nas vsak dan povezuje z višjo duhovno realnostjo. Prinaša stabilnost v življenje in motivira, tako da povezuježelje s gonilno silo, ki nam jih omogoča doseči. 
Jantar spodbuja razum, čisti depresijo, spodbuja pozitivno duševno stanje in ustvarjalno samoizražanje. Prinaša ravnotežje in potrpežljivost ter spodbuja sprejemanje odločitev. Pomaga nam izboljšati spomin. Njegova fleksibilnost raztopi nasprotja. Spodbuja mir, altruizem, razvija zaupanje in prinaša modrost.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.